2 квітня 2016 р.

Книга на вихідні!

Автор: Маша Трауб
Книга: О чём говорят младенцы
Жанр: Современная женская проза
Год выпуска: 2011 
Страниц:  320


     Эта книга – про детей и родителей. Мне захотелось взглянуть на мир глазами маленькой девочки, которая еще не умеет говорить, и улыбнуться. Вспомнить, какое это было счастье, какая радость. Простая и бесхитростная, но – настоящая. Та радость, которую может принести только ребенок. Твой ребенок.






Автор:  Ольга Слоньовська
Книга: Дівчинка на кулі
Жанр: Сучасна  проза
Год выпуска: 2012
Страниц: 400


     Дитиною вона втікала з дому в пошуках тих, хто її полюбить, — міліція повертала до рідної неньки. А в тієї материнський інстинкт на Ользі відпочивав, особливо після спроби дівчинки повернути молодшого братика туди, де його начебто і знайшли, — під скирту. Невже на всій земній кулі не знайдеться людини, що пізнала б у забитому дівчиську маленьку принцесу, адже найголовніше бачать не очі, а серце?..

Автор:  Галина  Пагутяк
Книга: Магнат
Жанр: Сучасна  проза
Год выпуска: 2014
Страниц: 256


     В основі нового роману Галини Пагутяк — найзагадковішої і наймістичнішої сучасної української письменниці — химерна доля українського гуманіста поч. ХVІІ ст., дипломата, поета, публіциста, видавця Яна Щасного Гербурта з Добромиля, побачена очима приблудного волинського шляхтича, який уміє бачити майбутнє, однак лише власне. Це не біографія, а лиш іскра, що пробігла між Ренесансом і Бароко, тінь від тіні чоловіка, що втратив не менше, ніж здобув. Письменниця прагне зазирнути за межу людської свідомості, осмислюючи пограничний стан людського буття. 

Читайте та насолоджуйтесь!

Немає коментарів:

Дописати коментар