22 березня 2016 р.

Візит поліцейського до школи
     В рамках проведення Всеукраїнського проекту "Моя нова поліція: громадська підтримка реформи національної поліції" 18 березня бібліотека-філіал №9 Новокодацького району провела зустріч з поліцією на базі НВК №103, з метою ознайомити присутніх з роботою нової поліції та створити комунікативний простір для взаємодії молоді та громади з патрульною поліцією, пояснити її значення у повсякденному житті сухачан.


  
      Зустріч проходила у форматі круглого столу, де були присутні: командир 7-ї роти ІІ батальйону Краснощок М.О.,  Інспектор патрульної поліції - Міц Д.О., а також 24 учня 10 класу НВК №103, заступник директор з виховної роботи Чорна А.Є., представник соціальної служби Новокодацького району Сакун Л.І., тренер ДСШЮ №7 Матвеєв А.І., медсестра Канівець О.В., вчителі, адміністрація школи і організатор зустрічі - провідний бібліотекар - Чорноморець О.М.


     На початку зустрічі бібліотекар провела "Правову абетку" з молоддю, щоб показати рівень правових знань. Під час проведення вікторини використовувалась книжкова виставка "Зростаємо громадянами", потім слово було надане гостям.



     Перед молоддю і громадою виступили інспектори патрульної поліції. В ході зустрічі вони розповіли хто може стати поліцейським, як ним стати, як проходив відбір в Національну поліцію, які обов'язки у поліцейських, що їм заборонено під час патрулювання і т.д. Також вони дали повні відповіді на гострі запитання аудиторії.
     На пам'ять про зустріч учасники заходу отримали магніти, значки, наклейки, закладки для книг про патрульну поліцію.
Моя нова поліція: служити та захищати!

Немає коментарів:

Дописати коментар