8 жовтня 2016 р.

   Великий українець!
  В цьому році вся Україна вшановує 150-річницю від дня народження Михайла Грушевського. Працівники бібліотеки запросили першокурсників ПТУ№6 спробувати свої сили і пройти маршрутом бібліотечного квесту, щоб більше дізнатись про видатного вченого, суспільно-політичного діяча та першого президента України.
  Учасники гри-пошуку, поділившись на дві команди, обрали собі капітанів і колір карток, отримували від завідувача бібліотеки завдання, вирушали в "подорож".
  Вони дізнавались про життя, творчу, наукову та політичну діяльність  Михайла Сергійовича. Подорожуючи та граючи, учасники квесту знайомились з фондом книгозбірні, вчились швидкому пошуку інформації в Інтернеті.
  В квесті на перемогу впливає не швидкість, а правильно виконані завдання. Обидві команди успішно подолали випробовування і тому працівники бібліотеки запропонували розгадати кросворд "М. Грушевський".
  Команда гравців, які отримали картки синього кольору, вписали більше правильних відповідей. За всіма цими діями спостерігали "судді". Перемога дісталась команді "синіх" і солодкий приз від бібліотекарів, який команда-переможець розділила з усіма учасниками.


Перемагає дружба та ерудиція.
         

Немає коментарів:

Дописати коментар