3 червня 2015 р.

Книга на вихідні!
Автор: Татьяна Соломатина
Книга: Мало ли что говорят...
Жанр: Роман
Год выпуска: 2012
Страниц: 288

     В жизни героини романа «Мало ли что говорят» Софьи, ассистента кафедры акушерства и гинекологии, происходят неожиданные перемены. Она оказывается не где-нибудь, а в самых что ни на есть Соединённых Штатах Америки. Соня отправляется на стажировку. Открывая для себя новый мир, она начинает ещё больше ценить то, что осталось за океаном, дома.
     Героиню ждут увлекательные приключения и забавные открытия. Она будет собирать белые грибы в Подбостонщине, красить лестницу на даче заведующего лабораторией Массачусетского Главного Госпиталя, пить водку в китайском квартале и даже скажет несколько слов с мемориальной трибуны Кеннеди. Но главное, Соня поймёт, что США, как и любая другая страна, – это прежде всего люди.

Автор: Лариса Денисенко
Книга: Нова стара баба
Жанр: Повісті
Год выпуска: 2013
Страниц: 272

     «Нова стара баба» — кумедна, добра і світла оповідь про життя душевної Варвари та її шебутної подруги Зойки, яким уже стільки років, «що в те неможливо повірити навіть тоді, коли роздивляєшся себе в люстро». Жінки намагаються з`ясувати, хто ж та «нова стара баба», що з`явилася на горизонті Варвариного онука Славика й турбує «малюка».

     «Забавки з плоті та крові» — феєрична повість-карнавал з обов`язковим хепі-ендом. Дивакуватий Ерік, який видає себе за Еріку, тобто перевдягається в жіноче вбрання, і сліпа дівчина Міра — що вийде із зустрічі таких різних людей, які майже стали... подругами?

Автор: Наталка Сняданко
Книга: Фрау Мюллер не налаштована платити більше
Жанр: Роман
Год выпуска: 2013
Страниц: 304


     ВВС Україна оприлюднила Довгі списки літературної премії Книга року ВВС-2013, яка проводиться у партнерстві з Культурною програмою Європейського банку реконструкції та розвитку. Одним з номінантів на премію є книга "Фрау Мюллер не налаштована платити більше": про долю двох жінок - заробітчанок, які поїхали шукати кращої долі в Німечччину.




Читайте і насолоджуйтесь!

Немає коментарів:

Дописати коментар