12 вересня 2013 р.

Дніпропетровськ – європейське місто

Напередодні святкування Дня міста, при підтримці Красногвардійської районної ради, в бібліотеці відбулось засідання «круглого столу» на тему «Дніпропетровськ – європейське місто». В обговоренні взяли участь: помічник народного депутата І.Циркіна, голова районної молодіжної організації «Молоді регіони» - Клименко Б.В., головний спеціаліст організаційного відділу районної ради Сохацький В.А., голова ради ветеранів та праці Іванов Ю.Л., ветеран Великої вітчизняної війни, підполковник запасу Коцур В.М., старшокласники шкіл району (№ 6, 12, 32, 51, 82) кращі учні «Школи лідера» при Центрі дитячої творчості «Альтаїр», а також бібліотекарі цих шкіл.
Вела засідання – завідуюча бібліотекою Сохацька Г.М.











На обговорення було винесено наступні питання: 
·        Місто подвоєння – місто сучасне.
·        Дніпропетровськ очима молоді.
·        Європейські мотиви в культурі міста.
Молодим людям небайдуже яким буде рідне місто в майбутньому і тому вони приєднались в обговорення всіх питань, а також знову закохувались в нього при перегляді фільмів «Місто на трьох пагорбах» і «Ранок Дніпропетровська». Для перегляду фільму натисніть на зображення.



Гості заходу прослухали гімн ЄС та пісні про Дніпропетроськ у виконанні почесного громадянина міста, народного артиста СРСР, народного артиста України Йосипа Кобзона та молодих артистів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар