20 лютого 2016 р.

Яка вона моя нова поліція?

     Бібліотека, на сьогодні є саме тим місцем де представники громади та влади можуть вільно вести діалог.
     Тому, саме на базі бібліотек наразі реалізується Всеукраїнський проект "Моя нова поліція: громадська підтримка реформи національної поліцї". Суть даного проекту полягає в тому, щоб біблітеки стали платформою для інформування населення стосовно нової реформи поліції. 
     В рамках цього проекту у бібліотеці відбулося живе спілкування, у форматі круглого столу, між інспекторами патрульної поліції Дніпропетровська, головним спеціалістом Чечелівської районної у м.Дніпропетровську ради та громадою. Також, на засіданні були присутні представники громадської організації "Мікс" та центру соціальних служб сім¢ї, дітей та молоді.



     Діалог між учасниками заходу був конструктивний та відкритий. Після виступу запрошених гостей, стосовно нової реформи поліції, кожен з присутніх представників громади міг прокоментувати почуте, задати питання та отримати на них змістовні відповіді, а по-закінченню заходу - поспілкуватись у неформальній обстановці та сфотографуватись.





     Враження усіх учасників від заходу були напрочуд позитивними, це був цікавий досвід для усіх, у тому числі й бібліотеки, а представник районної ради запропонував розробити цикл спільних заходів, спрямованих на більш широке інформування громади району про нову патрульну поліцію.
Моя нова поліція - моя довіра!

Немає коментарів:

Дописати коментар