17 червня 2014 р.

Здорова родина - майбутнє України!
     Днями бібліотека взяла участь у засіданні круглого столу "Здорова родина - майбутнє України!", який організувала Красногвардійська районна у місті Дніпропетровську рада.
     На заході були присутні наступні категорії учасників: представники багатодітних, малозабезпечених, прийомних, студентських сімей, сімей, де діти перебувають під опікою чи піклуванням, сімей, які опинились в складних життєвих обставинах, студентського самоврядування начальних закладів І-IV рівня акредитації району, представники батьківських комітетів загальноосвітніх закладів району.
     Представники Управління - служби у справах дітей, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, відділу освіти, Управління праці та соціального захисту населення, сектору у справах сім’ї, молоді та спорту районної у місті ради, Ленінського районного центру зайнятості. надали інформацію та консцльтації з питань які обговорювались на засідванні круглого столу "Програма круглого столу".

     Бібліотека підготувала для учасників круглого столу виставку-рекомендацію "Все починається з родини", ознайомила присутніх з послугами бібліотеки, а також розробила серію листівок з даної теми: "Правила этого дома", "Вещи без которых нет детства", "12 правил семейной жизни", "Если..."
     На заході були присутні представники благодійних організацій: координатор Всеукраїнської благодійної організації "АСЕТ" у м. Дніпропетровську та Дніпропетровській області - Джулай Тамара Петрівна та президент Дніпропетровської обласної  благодійної організації "Твій вибір" - Джулай Євген Іванович. Напрямок діяльностці яких - профілактика негативних явищ серед молоді, сімей, дітей. Дізнатися більш детальніше, про роботу благодійних організацій, ми Вам пропонуємо переглянувши презентацію, яка була продемонстрована самими представниками на засіданні круглого столу. 

Будувати здорову і люблячу сім'ю - 
наше завдання і обов'язок!

Немає коментарів:

Дописати коментар